Gotlands Ridsportförbund söker ridsportkonsulent-halvtid

FOTO: Mikael Sjöberg

FOTO: Mikael Sjöberg

Vi på Gotlands Ridsportförbund söker nu en driven och ambitiös person för att ansvara för vårt kansli. Vi som förbund finns till för att stötta öns åtta ridsportföreningar samt distriktets ungdomssektion och i detta arbete är kanslisten spindeln i nätet

Arbetsuppgifterna innefattar planering och administrering av utbildningar och evenemang, utvecklingsarbete med föreningar och ungdomssektioner, söka medel för att finansiera verksamheten samt viss fakturering.

En del av tiden läggs också på möten och löpande kontakt och samarbete med Gotlands ridsportförbunds styrelse, idrottsutbildarna RF-sisu samt Svenska ridsportförbundet och övriga distrikts ridsportkonsulenter.

Vi söker en positiv, serviceminded och självgående person som brinner för hästar och gärna med bakgrund inom ridsporten.

Du ska gilla att träffa folk, driva ridsportens frågor framåt och vara flexibel för att resa när det är större träffar inom Svenska Ridsportförbundet.

Vårt kontor ligger i Idrottens Hus på Färjeleden och där finns Rf-sisu på plats men också konsulenter från flera av Gotlands andra idrotter.

Det är en halvtidstjänst så perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat deltidsjobb.

Arbetsgivare är Gotlands ridsportförbunds styrelse och lön enligt överenskommelse. Är du intresserad av att söka tjänsten och hjälpa till att driva gotländsk ridsport framåt? Vänligen kontakta ordförande Amanda Sanchez Westberg med din ansökan på mailadressen nedan: amanda.sanwes@gmail.com

Med vänliga hälsningar

Gotlands Ridsportförbund

Publicerad: