Clinic med Ida-Linn Lundholm hos Ganthems RF

Startar: 06/06 10:00

Slutar: 06/06 14:00

Från ridskola till svår klass -Grundläggande nycklar för att låsa upp det svåra, med glädje, samarbete och uppskattning!

Ida-Linn är framtidens dressyrambassadör! Hennes fantastiska sätt att jobba och kommunicera med de unga hästarna och på ett lekfullt sätt förvalta och utbilda sina hästar till att prestera på topp, från unga år i unghästklasserna till att utbilda hästarna hela vägen till svårklass är inspirerande. Vi är otroligt glada att få henne till Gotland för att kunna inspirera alla typer av ryttare, i samtliga discipliner och åldrar.

OM IDA-LINN LUNDHOLM

Efter 11 fantastiska år på Tullstorp Dressage Stable hos Jan Brink (2010-2021) har Ida-Linn nu startat egen verksamhet med utbildning, tävling, försäljning och lektioner. Hon har som mål att nå den absoluta världstoppen och ha en lång internationell tävlingskarriär med bland annat placeringar i unghäst VM och Senior SM och NM. Samtidigt mäter hon inte kompetens i mästerskapsmedaljer, utan hennes mål är att ha en gedigen kunskap och verktygslåda.

”Mitt fokus har så länge jag kan minnas varit att bli så skicklig som möjligt på att rida/ utbilda olika typer av hästar, skaffa erfarenhet och förståelse för hästarnas beteende, kroppsspråk, utveckling och psyke. Allt för att kunna leva av min passion, skapa ett eget unikt koncept baserat på kunskap, erfarenhet och enligt en utbildningsskala och tillvägagångssätt jag står för till 100%.”

Här kan du läsa mer om Ida-Linn: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intressant? Dela gärna!

Datum och anmälan

  • Datum: Tisdag den 6:e juni
  • Tid: 10.00-14.00 (Lunch finns att köpa på plats)
  • Vart: Ganthems Ryttargård (Ganthem Godrings 308, 622 46 Romakloster
  • Pris: Vuxen – 150kr, Ungdom t.o.m. 16 år och yngre – 100kr

Bokning och betalning sker via swish på swishnummer: 1236799134 (OBS! Ange namn vid betalning)