Hästföretagarforum, en kunskaps- och inspirationsboost för alla företagare i näringen

Hästföretagarforum

FOTO: Hästföretagarforum

Oavsett om du driver inackorderingsstall, föder upp hästar, är tränare eller bara är intresserad av seminarierna, så är du välkommen till Hästföretagarforum, som arrangeras i samband med Gothenburg Horse Show och EuroHorse den 23 februari. Programmet bjuder på 10 inspirerande seminarier om allt ifrån nyckeltal och arbetsgivarfrågor till hur Henrik von Eckermann bygger upp och driver sitt företag. Fram till julafton säljs biljetterna till specialpris.

Det är ett fullmatat seminarieprogram som presenteras på Gothia Towers torsdagen den 23 februari när det återigen är dags för Hästföretagarforum – seminariedagen för och med företagare i hästnäringen.

Seminarierna är en mix av framgångsrika företagare som delar med sig av sina erfarenheter och proffs inom till exempel personalfrågor och ekonomi. Det är ett smörgåsbord av inspiration och kunskap kryddat med nätverkande i pauserna. Deltagarna spänner över hela hästnäringen från hovslagare, uppfödare och tränare till lastbilsförsäljare, ridskolor och inackorderingsstall. Alla är välkomna! Säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum.

Årets program bjuder på flera höjdpunkter, eller vad sägs om att höra den svenska uppfinnaren bakom hjälmtekniken Mips, träffa Årets HRchef Marie Hallander-Larsson, höra hur det är att köpa en etablerad anläggning med bed-and-breakfast och utveckla den till ett livskraftigt företag med världen som arbetsplats? Dessutom får deltagarna en grundkurs i nyckeltal, speciellt framtagen för just företagare i hästnäringen. Publiken får också höra om hur gården kan bli säkrare, vilka trender som kommer att påverka livet som hästföretagare framöver, hur man jobbar smart med sociala medier och – inte minst – hur världsmästaren Henrik von Eckermann bygger upp och utvecklar sitt företag för att fortsatt vara på topp.

Många säger att deltagande i Hästföretagarforum är den bästa investering de gjort i sitt företagande. På bara en enda dag – och till priset av ett par ridlektioner – har de fyllt sina kunskapsdepåer och dessutom breddat sina nätverk, säger Marie Lundmark.

Hästföretagarforum 2023 kan följas både på plats i konferenslokalen på Gothia Towers i Göteborg och digitalt. Fullständigt program och biljettbokning finns på www.hastforetagarforum.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hästföretagarforum arrangeras av Gothenburg Horse Show och EuroHorse och är öppet för alla som är intresserade av programmet

Publicerad: