Hur arbetar vi med REQS? Informationsträff

Mikael Sjöberg

FOTO: Mikael Sjöberg

Den 28 november kommer ridskole- och föreningsrådgivare Anna Reilly & Markku Söderberg hålla i en digital informationsträff om hur vi på bästa sätt använder det digitala systemet REQS.

REQS Länk till annan webbplats.är det digitala systemet som föreningarna använder för att fylla i det besöksprotokoll vi skickar ut i samband med vår besöksverksamhet. Utöver besöksprotokoll är systemet nu också uppdaterat med två nya moduler som avser systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) samt systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Användandet av REQS bidrar till bättre uppfattning för så väl er som oss om föreningarnas förutsättningar/ utmaningar och hjälper oss att i högre grad kunna ge råd och skapa förutsättningar för ett blomstrande föreningsliv.

För att informera och lära oss om hur man använder systemet på bästa sätt kommer ridskole- och föreningsrådgivare Anna Reilly & Markku Söderberg hålla i en digital informationsträff måndagen den 28 november kl 18:00 (teamslänken till mötet skickas ut den 25/11).

Anmälan till träffen via följande länk: https://forms.office.com/r/Tu7QCGcM1m Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OBS! Har ni inte möjlighet vid detta tillfälle, klicka gärna i om ni är intresserade av att gå vid annat datum i samma länk som ovan.

Träffen riktar sig till verksamhetschefter, ordföranden eller annan person i föreningen som arbetar med arbetsmiljö/brandskydd.

Publicerad: