Nominera årets ungdomssektion och ungdomsledare

Häst

Nu är det dags att nominera 2021 års ungdomsledare och ungdomssektion i Göteborg och Bohusläns distrikt! Nomineringen är till för att lyfta distriktets unga ledare och bidra till ett gott exempel samt inspirera fler till att engagera sig.

För att kunna nominera en person till årets ungdomsledare så krävs det att personen är medlem i någon av distriktets anslutna föreningar, detsamma gäller ungdomssektionen. Årets ungdomsledare är en person som är under 26 år och är en förebild inom ridsporten på något sätt. Personen har under året till exempel bidragit till trygghetsfrågor, gemenskap i stallet eller påverkan för unga.
Årets ungdomssektion är ett US som under året jobbat för en god gemenskap i stallet. Till exempel så gör dem aktiviteter för de unga i stallet som inspirerar till att lära sig mer om hästen samt skapar en god sammanhållning i stallet. Kanske har de tagit upp viktiga ämnen kring trygghetsfrågor som är värt att hylla?


Se till att nominera för att just er ungdomsledare eller ungdomssektion ska få hyllas för sitt goda arbete!


Nomineringarna skickas till distriktets ungdomssektion senast den 25:e februari. Sedan presenteras vinnaren på DUS årsmöte och på DUS sociala medier. @gbgbohus_dus


Nominera via länken:


Tack för din nominering!
DUS
Göteborg Bohusläns Ridsportförbund

Publicerad: