Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Paradressyrstjärnan Louise Etzner Jakobsson hyllas på SIHS
  1 dec 2023 19:53 Svenska landslagsryttaren Louise Etzner Jakobsson emottog på fredagen två fina utmärkelser av Svenska Ridsportförbundets ordförande Sandra Ruuda under Sweden International Horse Show.
 • När allt stämde kom Elviras drömseger: ”Kramade alla”
  1 dec 2023 18:51 En av årets viktigaste ungdomsklasser stod för dörren på fredagen när startskottet gick för höstfinalen av Arena Youth Tour på SIHS. Då var Elvira Aaby Ericsson och Pickachu ter Elzen bäst av alla – En väldigt härlig vinst, jag kramade alla runt mig när det var klart, säger vinnaren.
 • Baståsens Ridklubb firas på SIHS
  1 dec 2023 16:08 Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker som i hela 45 år visat att ridsport är för alla och lockat märkestagare över hela landet. Årets upplaga vanns av Baståsens Ridklubb som på fredagen hyllades av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 • Fredagen på SIHS - hästfesten är igång
  1 dec 2023 11:28 Du har väl inte missat att Sweden International Horse Show är i full gång? Här är fredagens hållpunkter.
 • Drömtävlingen för Eastbourne gav Sofia superläge för avgörandet
  30 nov 2023 23:33 Inomhusfälttävlan passar Eastbourne till 100 procent. Då red Sofia Sjöborg hem en andraplats när fälttävlansryttarna gjorde veckans första klass på SIHS. – Han har verkligen hittat sin grej, han är både modig och försiktig och gjorde det så fint idag, säger Sofia.
 • Stark blågul hoppstart på SIHS - dubbelt svenskt på pallen
  30 nov 2023 21:13 På torsdagskvällen smög hoppningen på Sweden International Horse Show i gång med en 1,45-hopppning över två faser. Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson tog sig hela vägen upp på pallen i klassen där Sverige dominerade topp 10.

RF -SISU Norrbotten

 • MAX Idrottsstipendium 2023 tilldelas brottaren Elvira Ersson
  30 nov 2023 15:03 MAX Burgers Idrottsstipendium tilldelas i år Elvira Ersson, brottare tävlandes för Karl-Gustaf Brottningsklubb. Stipendiet är nummer 39 i ordningen och premierar unga idrottsutövare från Norrbotten.
 • Grattis Marcus och Carola!
  22 nov 2023 14:51 Gymnasten Marcus Stenberg och fotbolledaren Carola Karlsson utsågs av Region Norrbotten till 2023 års idrotts- och idrottsledarstipendiater. Duon fick ta emot 50 000 kr respektive 30 000 kr.
 • Idrottens framtid samlades i Luleå för att få inspiration till engagemang
  17 nov 2023 17:05 Lärorikt och roligt – det tyckte deltagarna om Idrottsforum för unga och Mötesplats SM-veckan. Under en intensiv helg fick de massor av kunskap om hur en förening fungerar och olika sätt att engagera sig i idrotten.
 • Beslut om totalt väskförbud på större evenemang
  2 nov 2023 15:38 Utifrån det rådande läget i samhället och att terrorhotnivån ligger på en fyra har Polismyndigheten fattat beslut om ett totalt väskförbud på större evenemang i Sverige.
 • Nya visioner och mål blir grund för helhetssyn och samhörighet
  21 okt 2023 17:53 Under det senaste året har Alviks IK:s huvudstyrelse träffats regelbundet för att arbeta fram visioner, mål och riktlinjer för föreningen. Bit för bit har pusslet lagts och nu är det snart dags att koppla på klubbens två sektioner på tåget. Målet är att alla delar i organisationen ska dra åt samma håll.
 • Luleå Bugg & Swing har hittat takten i kommunikationen  
  16 okt 2023 18:51 Ett vikande medlemsantal och en verksamhet som var i dalande – då klev Fanny Norlin, Marcus Sundbom och Sven Lindbäck in på scenen. Trion antog styrelsens uppdrag att se över hur klubben kan bli attraktivare genom vässad kommunikation. Nu verkar klubben vara på rätt väg.

Samarbetspartner

Annons

Medlemserbjudande

Annons