Aktuellt

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Kür-vinst för Patrik Kittel i Hagen
  23 sep 2023 21:43 Patrik Kittel har en fin helg i Hagen. På lördagen slog han till med vinst i Grand Prix Kür efter att på fredagen ha tagit två andraplatser i Grand Prix.
 • Emma Emanuelsson och Kajsa Björe vann ATG Riders League på Sundbyholm
  23 sep 2023 20:25 När säsongens tredje omgång av ATG Riders League avgjordes på Sundbyholm gick de blågula rosetterna till Emma Emanuelsson och systerdottern Kajsa Björe. Den populära hoppserien flyttar nu inomhus för ytterligare tre omgångar innan det är dags för den stora finalen.
 • Alicia Svensson första vinnaren på Arena Youth Tour
  21 sep 2023 10:45 Det första av höstens tre kval till ungdomstouren Arena Youth Tour är avgjort. Alicia Svensson tog hem segern hos Gävle Ryttarsällskap och leder kvaltabellen mot höstfinalen på Friends Arena.
 • Sprid snällhet på stallbacken!
  21 sep 2023 09:41 För att stärka en schysst gemenskap i stallet utmanar vi och Stiftelsen Friends alla ridsportföreningar i trygghetsutmaningen. Häng på och tävla samtidigt om biljetter till Sweden International Horse Show.
 • Nomineringar till unghäst-VM i fälttävlan: "Aldrig haft så många att välja på"
  21 sep 2023 07:00 Följande hästar är nominerade till Unghäst VM i Le Lion d’Angers, Frankrike, 18-22 oktober.
 • Dags för unghäst-VM i hoppning
  20 sep 2023 15:27 Runt 40 unga hästar har blågul flagg när unghäst-VM i hoppning avgörs i belgiska Lanaken denna vecka. De framtida stjärnorna, mellan 5 och 7 år gamla, består dels av SWB-registrerade hästar och dels av utlandsfödda hästar ridna av svenska ryttare.

RF -SISU Västerbotten

 • Anmäl dig till vårt ordförandenätverk
  19 sep 2023 09:24 Att vara ordförande i en idrottsförening är ett ärofyllt uppdrag som kan vara roligt och lärorikt, men också svårt. Önskar du att det fanns ett forum där du med andra ordförande fick möjlighet att utbyta erfarenheter och diskutera gemensamma utmaningar? Då ska du anmäla dig till vårt ordförandetnätverk.
 • Gå med i paraden under Umepride
  18 sep 2023 09:31 Passa på att tillsammans med din förening, ditt lag eller din träningsgrupp ta ställning för allas lika värde och gå med oss i prideparaden under Umepride, lördag 30 september.
 • Sunnanå SK i arbete mot psykisk (o)hälsa inom idrotten i Västerbotten
  15 sep 2023 07:58 I samarbete med Hjärnkoll, Unghästen och Sunnanå SK, är vi på RF-SISU Västerbotten en del av projektet Psykisk (o)hälsa inom idrotten. Syftet med projektet är att öka förståelsen och kunskapen bland länets idrottsföreningar.
 • Renoveringsbehov av idrottsanläggningar i Västerbotten
  6 sep 2023 08:47 Både idrottsföreningar och kommuner upplever renoveringsbehovet av idrottsanläggningar som en stor utmaning. Ett tydligt exempel i Västerbotten är Malå Simhall – som är i akut behov av renovering. Simhallen har varit stängd sedan 2018 på grund av att anläggningen är i alldeles för dåligt skick – något som får konsekvenser för kommunens barn och ungdomar.
 • Utbildningspaket för att öka föreningens intäkter
  24 aug 2023 13:26 Du vet väl om att vi erbjuder ett utbildningsmaterial som kan hjälpa din idrottsförening att öka föreningens intäkter? I ett digitalt utbildningspaket, som består av sju olika områden, kan din förening välja del utifrån behov och intresse.
 • Lyckad streetfotboll-sommar på Ålidhem
  17 aug 2023 13:41 Genom projektet Street 2023, som drivs av Svenska Fotbollförbundet och Adidas, har Gimonäs Umeå IF under sommaren anordnat streetfotboll. Tre kvällar i veckan under hela sommarlovet har det arrangerats öppna träningar vid Ålidhem konstgräsplan, dit alla har varit välkomna.