Aktuellt

Annons

Annons
häst

Vår länsveterinär informerar oss regelbundet om misstänkt smitta hos hästar runt om i länet. Här hittar du smittskyddsinformationen.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från föreningar

Nyheter SvRF

 • Dags för ATG Riders League på Flyinge
  8 dec 2022 20:27 Det har blivit dags för säsongens femte och årets sista omgång av den populära hoppserien ATG Riders League. Den här gången har turen kommit till Flyinge.
 • Tre svenskar på poängjakt -världscupsdags i La Coruna
  2 dec 2022 16:27 Henrik von Eckermann inledde världscuphelgen med en andraplats i fredagens 1.50-hoppning. Förutom Henrik rider Wilma Hellström och Petronella Andersson världscupen i La Coruña.
 • Patrik Kittels stjärna fick drömavslut på karriären
  7 dec 2022 16:05 På söndagen sa Delaunay "hej då" till den internationella dressyrscenen på härligast möjliga vis – den snart 17-åriga stjärnan pensionerades efter seger i Kronenbergs trestjärniga kür.
 • Mäktig helg väntar Henrik von Eckermann och Peder Fredricson
  6 dec 2022 13:52 Top 10 Final och GP-hoppning som ingår i Rolex Grand Slam. Det är inte vilka klasser som helst som står på programmet för de båda supersvenskarna. – Genève är en av de tävlingar jag rankar högst i världen, säger Henrik von Eckermann.
 • Henrik von Eckermann avancerar i världscupen
  4 dec 2022 20:01 Både Henrik von Eckermann och Wilma Hellström plockade fina världscuppoäng i La Coruña, Spanien. Med ett nedslag men en snabb tid slutade Henrik femma och Wilma kom på tionde plats. Henrik vann dessutom förmiddagens 1.50-hoppning.
 • Patrik Kittel kür-vinnare i Nederländerna
  3 dec 2022 23:23 Patrik Kittel på Delaunay tävlar trestjärnig dressyr i Kronenberg, Nederländerna. På lördagen blev det seger i FEI Grand Prix Kür.

RF -SISU Dalarna

 • Digital information - KlubbenOnline
  7 dec 2022 08:53 RF-SISU Dalarna erbjuder information om KlubbenOnline, skapat för att på ett smidigt sätt föra över er befintliga IdrottOnline sida och där kunna fortsätta utnyttja hemsidan som tidigare.
  Man kan med ett par enkla knapptryck få en förhandsgranskning hur just er hemsida kommer att se ut hos KlubbenOnline, länk till KlubbenOnline - Hemsida för föreningar
  Vid årsskiftet 22/23 kommer IdrottOnline stänga ner hemsidedelen för alla föreningar och förbund. Det innebär att EPI server som är verktyget för hemsidan avslutas och samtliga innehåll kommer att raderas. Anledningen till detta är RF:S reviderade uppdrag och den nya digitala inriktningen mot 2025. RF fokuserar på sitt kärnuppdrag där externa kommunikationslösningar till RF:s och SF:s medlemmar anses ligga utanför uppdraget.
  Ni som har en hemsida i IdrottOnline har möjlighet att se över vad just er idrott valt för alternativt att välja bland olika typer av lösningar från andra aktörer. Har ni kvar hemsidan i IdrottOnline börjar tiden bli knapp.
  Digital information 14 december kl 18.00-19.00.
  Välkommen med en anmälan!

 • Idrottsskador - Akut omhändertagande
  6 dec 2022 08:53 Syftet med utbildningen är att ledare och aktiva ska veta hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?Målet är att deltagarna ska genom att kunna ge adekvat akutbehandling, smärtlindring och omhändertagande minska rehabtiden hos skadade idrottsutövare.Tid och plats: 22 februari kl 18.00-21.30 i Leksand
  Välkommen med en anmälan!

 • Grundutbildning för föreningsledare
  5 dec 2022 07:26 Utbildning ger dig som förtroendevald grundkunskaper för hur du kan leda, utveckla och förvalta idrottsföreningen. Utbildningen ger dig en bra grund för ditt fortsatta arbete där du får användning av din erfarenhet och även ta med dig ny kunskap.
 • Välkommen - Utvecklingslunch med RF-SISU Dalarna
  2 dec 2022 08:00 Vi bjuder på lunch och visar hur man med hjälp av tydliga mallar kan arbeta med årshjul och utbildningsplaner för att utveckla föreningen. Se när vi kommer till din kommun.
  Vi samtalar om hur man med hjälp av årshjul skapar en bra struktur i föreningen.
  Vi diskuterar därefter rollen som utbildningsansvarig samt ger tips på utbildningsplan. 

  Målgrupp: Du som är intresserad av utbildning och utveckling i din förening
  Anmälan: Max tre personer/förening, anmälan i länkarna nedan.
  Välkommen med en anmälan
  7 december - Orsa kl 12.00-13.00
  8 december - Gagnef kl 12.00-13.00
  8 december - Älvdalen kl 12.00-13.00

 • Redovisa till RF-SISU Dalarna
  1 dec 2022 07:41 Vi ser gärna att ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) rapporterar senast 12 december.Redovisningen är en viktig del av verksamheten för er och för oss. Redovisningen ligger till grund för att vi inom idrottsrörelsen även fortsättningsvis ska kunna fördela medel till föreningslivet i Dalarna för olika aktiviteter, utbildningar och utvecklingsarbeten.
  Redovisning av digital verksamhet
  Samma regler gäller som för redovisning av övrig verksamhet.
  Rapportering
  Rapporteringen sker via idrottföreningens IdrottOline-sida under fliken Utbildning.
  Kontakta din idrottskonsulent för råd och stöd

 • Världens bästa idrottsförälder - digital föreläsning med Martina Arkåsen
  29 nov 2022 08:23 Hur kan ni som föräldrar/vårdnadshavare stödja era barn att bli vinnare i livet genom idrott?
  Idrott kan vara en fantastisk upplevelse men ibland uppstår utmaningar som kan vara svåra att hantera, både för barn och vuxna.
  Föreläsningen handlar om vanliga dilemman som kan uppstå.Digital föreläsning välj mellan kvälls- eller dagtid:29 november kl 18.30-19.152 december kl 12.00-12.45