Aktuellt

Annons

Annons
häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Kalender för Blekinge

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Patrik Kittel dubbel GP-tvåa i Hagen
  22 sep 2023 19:45 Sveriges Patrik Kittel knep inte bara en utan två andraplatser i tysktäta startfält i den fyrstjärniga Grand Prix-dressyren i Hagen på fredagen. I ena klassen tillsammans med Forever Young HRH och i den andra med Galleria's Bohemian.
 • Alicia Svensson första vinnaren på Arena Youth Tour
  21 sep 2023 10:45 Det första av höstens tre kval till ungdomstouren Arena Youth Tour är avgjort. Alicia Svensson tog hem segern hos Gävle Ryttarsällskap och leder kvaltabellen mot höstfinalen på Friends Arena.
 • Sprid snällhet på stallbacken!
  21 sep 2023 09:41 För att stärka en schysst gemenskap i stallet utmanar vi och Stiftelsen Friends alla ridsportföreningar i trygghetsutmaningen. Häng på och tävla samtidigt om biljetter till Sweden International Horse Show.
 • Nomineringar till unghäst-VM i fälttävlan: "Aldrig haft så många att välja på"
  21 sep 2023 07:00 Följande hästar är nominerade till Unghäst VM i Le Lion d’Angers, Frankrike, 18-22 oktober.
 • Dags för unghäst-VM i hoppning
  20 sep 2023 15:27 Runt 40 unga hästar har blågul flagg när unghäst-VM i hoppning avgörs i belgiska Lanaken denna vecka. De framtida stjärnorna, mellan 5 och 7 år gamla, består dels av SWB-registrerade hästar och dels av utlandsfödda hästar ridna av svenska ryttare.

RF -SISU Blekinge

 • Föreningar kan söka stöd till klimatinvesteringar via Klimatklivet
  22 sep 2023 16:06 Mellan den 18 – 29 september 2023 kan idrottsföreningar ansöka om stöd till klimatåtgärder via Klimatklivet. Stödet gäller projekt som är kopplade till en fysisk investering som ger en klimatnytta, exempelvis investeringar som leder till minskad energianvändning.
 • Nominera till Region Blekinges idrottspris senast 1 oktober
  20 sep 2023 16:05 Region Blekinge delar varje år ut idrottspris till en person eller verksam förening som har utfört en värdefull gärning eller uppnått höga resultat inom idrottsområdet. Prissumman är på 40 000 kronor.
 • Nu är det dags att söka elstöd
  11 sep 2023 12:09 Mellan 30 maj och 25 september 2023 kan föreningar i el-område 3 och 4 söka elstöd. Ni söker stödet hos Skatteverket via e-tjänsten på ”Mina sidor”. Er ansökan kräver ett förberedande arbete. Här hittar ni information om vad som är viktigt att tänka på innan ni söker elstöd.
 • Utveckla er rörliga föreningskommunikation - workshop
  10 sep 2023 13:21 Hur kan vi använda rörlig media i vår föreningskommunikation? Hur kan vi enkelt skapa film med mobilen för att informera, rekrytera, skapa gemenskap och stärka vår förenings varumärke? Välkomna till en teoretisk/praktisk workshop!
 • Föreläsning på BTH Idrottsakademi: Äta för att träna - träna för att äta
  7 sep 2023 11:52 BTH idrottsakademi har i samverkan med RF-SISU Blekinge, bjudit in Emma Martner, leg dietist för en föreläsning om kostens betydelse för prestation. Välkomna på öppen föreläsning måndagen den 2 oktober!