Aktuellt

häst

Här hittar du kontaktuppgifter till SvRFs medlemsombudsman och Riksidrottsförbundets Visselblåsartjänst.

häst

Här hittar du aktuella resultat, regler och information om våra allsvenskor.

häst

För att få tävla måste man ha ett grönt kort.
Här hittar du aktuella kurser i Uppland.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Paradressyrstjärnan Louise Etzner Jakobsson hyllas på SIHS
  1 dec 2023 19:53 Svenska landslagsryttaren Louise Etzner Jakobsson emottog på fredagen två fina utmärkelser av Svenska Ridsportförbundets ordförande Sandra Ruuda under Sweden International Horse Show.
 • När allt stämde kom Elviras drömseger: ”Kramade alla”
  1 dec 2023 18:51 En av årets viktigaste ungdomsklasser stod för dörren på fredagen när startskottet gick för höstfinalen av Arena Youth Tour på SIHS. Då var Elvira Aaby Ericsson och Pickachu ter Elzen bäst av alla – En väldigt härlig vinst, jag kramade alla runt mig när det var klart, säger vinnaren.
 • Baståsens Ridklubb firas på SIHS
  1 dec 2023 16:08 Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker som i hela 45 år visat att ridsport är för alla och lockat märkestagare över hela landet. Årets upplaga vanns av Baståsens Ridklubb som på fredagen hyllades av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 • Fredagen på SIHS - hästfesten är igång
  1 dec 2023 11:28 Du har väl inte missat att Sweden International Horse Show är i full gång? Här är fredagens hållpunkter.
 • Drömtävlingen för Eastbourne gav Sofia superläge för avgörandet
  30 nov 2023 23:33 Inomhusfälttävlan passar Eastbourne till 100 procent. Då red Sofia Sjöborg hem en andraplats när fälttävlansryttarna gjorde veckans första klass på SIHS. – Han har verkligen hittat sin grej, han är både modig och försiktig och gjorde det så fint idag, säger Sofia.
 • Stark blågul hoppstart på SIHS - dubbelt svenskt på pallen
  30 nov 2023 21:13 På torsdagskvällen smög hoppningen på Sweden International Horse Show i gång med en 1,45-hopppning över två faser. Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson tog sig hela vägen upp på pallen i klassen där Sverige dominerade topp 10.

RF -SISU Uppland

 • RF-SISU Upplands styrelse sätter fokus på jämställdhet och jämlikhet
  28 nov 2023 08:58 En jämställd och jämlik verksamhet är en förutsättning för en framgångsrik och hållbar idrott. För att skapa förutsättningar för en inkluderande idrott för alla har RF-SISU Upplands styrelse inlett ett jämställdhets- och jämlikhetsarbete.
 • Dags att rapportera årets folkbildningsverksamhet
  13 nov 2023 09:03 Har din förening genomfört lärgrupper eller någon annan form av folkbildning under året? I så fall ska den verksamheten redovisas till RF-SISU Uppland senast den 7 januari 2024.
 • Ljusmanifestation för att motverka intolerans
  23 okt 2023 09:40 Den 16 november är det FN:s internationella dag för tolerans. Med en ljusmanifestation vill RF-SISU Uppland belysa vikten av att respektera och uppskatta mångfald samt människors individuella och kulturella olikheter.
 • Värdegrundssnack på sommarläger
  17 okt 2023 11:24 Hur vill vi ha det på våra träningar? Hur ska vi vara mot varandra? Hur ska en bra tränare vara? Det var frågor som stod i fokus när lägerdeltagare, med lägruppen som metod, pratade om värdegrund på sommarens idrottsläger.
 • Idrottens hjärta klappar för folkbildning
  12 okt 2023 15:48 RF-SISU Uppland har en lång tradition av att jobba med folkbildning och framför allt med lärgruppen som metod. Den här veckan riktar vi extra uppmärksamhet mot idrottens folkbildning och sprider kunskap och goda exempel i våra sociala medier.
 • Stöd för idrottsföreningar vid en kris
  10 okt 2023 08:41 Inom idrottsrörelsens verksamhet finns olika hot och risker som kan utvecklas till kriser. En kris måste kunna hanteras samtidigt som den ordinarie verksamheten pågår i organisationen. Hur arbetar din förening med krisberedskap och krishantering?