Aktuellt

häst

Här hittar du kontaktuppgifter till SvRFs medlemsombudsman och Riksidrottsförbundets Visselblåsartjänst.

häst

Här hittar du aktuella resultat, regler och information om våra allsvenskor.

häst

För att få tävla måste man ha ett grönt kort.
Här hittar du aktuella kurser i Uppland.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Nominera Årets ridskolehäst!
  11 jul 2024 11:48 Ridskolehästar gör ett av ridsportsveriges viktigaste hästjobb och betyder så mycket för så många. Nominera till priset Årets ridskolehäst, som presenteras av Stora Enso och delas ut på Ryttargalan.
 • Trygga team: Milen inget hinder för Vindelns Ridklubb
  5 jul 2024 14:36 Love Laine, 20, från Mockträsk utanför Boden har 150 mil till finalen i Folksam Ponnyallsvenska. Till lagkamraterna i Vindelns Ridklubb utanför Umeå är det 30. Men det hindrar inte lagsammanhållningen. - Vi ses på tävlingar och olika träffar och är ett väldigt härligt gäng. Det är aldrig några konstigheter. Alla är på samma spår, säger han.
 • Nicole Holmén: ”Var snäll och en schysst kompis”
  5 jul 2024 12:00 Som förebild och lagkamrat gäller det att vara schysst; ”Du ska bara vara snäll mot alla. Och det kan ju inte vara så svårt ”. Det säger hoppryttaren Nicole Holmén som tipsar om trygga team och peppar finalisterna i Folksam Ponnyallsvenska inför start i Falsterbo Horse Show. Här är några av hennes tips.
 • Petronella Andersson etablerade ny stjärnhäst - dubbelnolla i Aachens Nations Cup
  4 jul 2024 23:55 Två omgångar över 1,60 vid världens mest traditionsrika nationshoppning. Då slog Petronella Andersson och Opaline de W&S till med två felfria rundor inför 40 000 på läktaren i tyska Aachen. – Fantastiskt fina rundor, det är en jättefin häst som hon har matchat så bra, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona.
 • Här är svenska EM-laget i WE
  3 jul 2024 14:04 Nu är laguttagningen till EM i working equitation för seniorer klar och det är en stark trupp med stor erfarenhet som skickas till Oboriste, Tjeckien i september.
 • Ny karenstids- och förbudslista
  1 jul 2024 08:47 Svenska Ridsportförbundets förbundsveterinär Peter Kallings informerar om ändringar och förtydliganden i Karenstids- och förbudslistan för tävling. De nya bestämmelserna gäller från och med idag, den 1 juli 2024.

RF -SISU Uppland

 • Uppsala volleybollsällskap satsar på introträningar för nybörjare
  28 jun 2024 08:30 För två år sedan startade Uppsala Volleybollsällskap (UVBS) så kallade introträningar, nybörjarträningar för barn och ungdomar i olika åldrar som inte har spelat volleyboll tidigare. Då, för två år sedan, utgjordes gruppen av ett 15-tal deltagare. Idag tränar omkring 70 barn och ungdomar i någon av föreningens tre introträningsgrupper.
 • Tjejsatsning i Uppsala RFC: Så skapas framtidens rugbyspelare
  17 jun 2024 16:29 Uppsala Rugby Football Club (URFC) är en förening som satsar på att få in fler tjejer till idrotten och klubben. Under 2021 drog föreningen igång en särskild satsning för att fler ska kunna ta del av rugbyn.
 • Kom igång eller fördjupa arbetet med paraverksamhet
  13 jun 2024 11:40 Oavsett om din förening ligger i startgroparna för att påbörja para-verksamhet eller om din förening redan har para-verksamhet och vill fördjupa arbetet kan ni samverka med oss.
 • Så många som möjligt, så länge som möjligt
  12 jun 2024 11:30 Vad är det som lockar barn och unga till föreningsidrotten och varför väljer många att hoppa av när de kommer upp i tonåren? Välkommen till ett inspirerande seminarium om att rekrytera och behålla aktiva inom idrotten!
 • Idrottsföräldern - en viktig roll i föreningen
  12 jun 2024 08:28 Idrottsföräldrar är beundransvärda, och deras insatser är ovärderliga för det svenska föreningslivet. Samtidigt finns det tillfällen då intresset och engagemanget för barnets idrottande övergår till överdriven press och olämpligt beteende.
 • Växande renoveringsbehov – en utmaning för uppländska idrottsföreningar och kommuner
  29 maj 2024 09:43 Renoveringsbehovet av idrottsanläggningar är en växande utmaning för både idrottsföreningar och kommuner. Behovet är stort oavsett om det gäller idrottshallar, utomhusmiljöer eller klubbstugor.