Aktuellt

häst

Emelie är marsprofilen! Läs mer om Emelie som är en av många aktiva distansryttare i Småland och nybliven grenledare i distriktet.

häst

Allt om Grönt kort! En viktig utbildning inför tävling. Läs mer om Grönt kort och aktuella kurser i distriktet.

häst

Missa inte Smålandspodden! En poddserie om småländsk ridsport med en hel rad spännande gäster och ämnen.

Samarbetspartner

Annons
häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för en ridsporten fri från mobbning och övergrepp.

häst

Inom all hästsport ska hästens välbefinnande alltid komma i första hand. Vi arbetar för en schysst sport på hästens villkor.

häst

Att tänka på säkerhet är en viktig aspekt i all ridning och hästhantering. Här finns kunskap som är en viktig pusselbit i arbetet.

Kalender

Samarbetspartner

Annons

Nyheter - Föreningar

 • Bankeryd Ridklubbs värderingar
  Bankeryds Ridklubb
  24 mar 2023 22:05 Ta gärna del av klubbens uppdaterade Värderingar.Hälsningar / StyrelsenPublicerad: 2023-03-24 22:05
 • Pay and Ride
  Anebyortens Ridklubb
  21 mar 2023 16:34 Välkommen på Pay and Ride hos Anebyortens Ridklubb. Lördag den 22 april, första start kl. 10:00.
 • "Grönt kort" kurs 6-7maj ** OBS nytt datum ! ****
  Bankeryds Ridklubb
  21 mar 2023 15:35 Bankeryds Ridklubb bjuder in till kurs i grönt kort för dig som vill börja tävla.Från och med det år du som ryttare eller kusk fyller 14 år är det obligatoriskt att ha ett eget Grönt kort om du ska tävla. Kursen består av både en webbutbildning samt fysisk träff med kursledare.Mer info samt hur du anmäler dig hittar du i denna inbjudan.Välkommen med din anmälan!Sofia Johansson / KursledarePublicerad: 2023-03-21 15:35
 • Uppdaterad kalender
  Bankeryds Ridklubb
  8 mar 2023 16:31 Hemsidans kalender är uppdaterad med vårens aktiviteter på klubben. Upptäcker ni några felaktigheter eller saknar någon planerad aktivitet, kontakta Anders Hallin på mail: anders@jkgairport.seVälkomna!Publicerad: 2023-03-08 16:31
 • Vuxenläger
  Tingsryds Rid- och Körklubb
  6 mar 2023 20:00 Boka din plats i dag till vårt vuxenläger den 27-28 maj. Begränsat med antal platser! För mer info

Nyheter - SvRF

 • Göran Dalin får RF:s förtjänsttecken
  23 mar 2023 12:26 Göran Dalin tilldelas för sitt mångåriga engagemang inom ridsporten Riksidrottsförbundets förtjänsttecken -- den högsta utmärkelse som delas ut inom svensk idrott.
 • Hållbara tips om resorna till och från stallet
  9 mar 2023 12:37 Den bästa träningen börjar tillsammans! Svenska Ridsportförbundet har tagit fram tips och inspiration på vad föreningar, personal, styrelse och aktiva inom ridsporten kan göra för att uppmuntra fler att samåka, gå, cykla eller åka kollektivt till stallet.
 • Svensk hoppseger i Florida
  20 mar 2023 19:00 Petronella Andersson och Odina Van Klapscheut tog hem en riktig storseger när de vann söndagens fyrstjärniga 150-klass i Wellington, Florida.
 • Braksuccé för Selma och André på drömtävlingen
  19 mar 2023 15:13 Selma Hammarström och André Brandt red hem en fenomenal lagseger i Grand Palais Éphémère och ungdomsklasserna på Saut Hermés i Paris avslutades med svensk nationalsång.
  – Helt magiskt, vi var väldigt redo att ge dem en fajt, säger Selma Hammarström.

 • Lena Malmström vinnare i stark svensk säsongsstart
  17 mar 2023 21:18 Tre svenskar var på pallen när pararyttarna drog igång 2023 på danska Blue Hors. Bäst för dagen var Lena Malmström som vann med Fabulous Fidelie . – Jag började nästan gråta mitt i programmet så bra kändes det, säger hon.

Nyheter - RF-SISU

 • Regional SDF-konferens 17-18 november

  Till hösten genomför vi en regional SDF-konferens i Växjö den 17 – 18 november.
 • Nytt stöd ska locka äldre till idrottsrörelsen

  Nu kan idrottsföreningar söka ett helt nytt stöd från Riksidrottsförbundet. Målsättningen: att sätta fler äldre i rörelse. ­– Idrottsrörelsen har mycket att vinna, säger Aila Ibanez Mengüc, sakansvarig 65+ på Riksidrottsförbundet.
 • Parasport – sport för de som behöver mer för att få lika

  Pandemin slog hårdare mot parasporten än mot andra idrotter. I hela landet försvann nästa 40 % av alla aktiva. Nu kämpar Parasport Småland för att få tillbaka både aktiva och ledare.
 • SDF-träff för anställda och förtroendevalda

  RF-SISU Småland bjuder in till en digital träff för förtroendevalda och anställda på SDF (specialidrottsdistriktsförbund) med verksamhet i Småland.
 • Nya LOK-stödsregler – Stödet ska nå fler

  Riksidrottsstyrelsen har beslutat att ta ytterligare steg i förändringen av det statliga lokala aktivitetsstödet (LOK-stödet). Genom att möjliggöra för kortare aktiviteter, öppna upp för fler deltagare och mer spontan medverkan är målet att fler barn och unga engageras och stannar kvar inom idrottsrörelsen.