Aktuellt

häst

Ella är augustiprofilen! Läs mer om 9-åringen som tar placeringar i dressyrklasser för häst, älskar fart och började karriären med en gunghäst.

häst

Allt om Grönt kort! En viktig utbildning inför tävling. Läs mer om Grönt kort och aktuella kurser i distriktet.

häst

Söker du jobb inom hästnäringen? Här finns lediga tjänster inom distriktet med platsannonser från våra föreningar.

Samarbetspartner

Annons
häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för en ridsporten fri från mobbning och övergrepp.

häst

Inom all hästsport ska hästens välbefinnande alltid komma i första hand. Vi arbetar för en schysst sport på hästens villkor.

häst

Att tänka på säkerhet är en viktig aspekt i all ridning och hästhantering. Här finns kunskap som är en viktig pusselbit i arbetet.

Kalender

Samarbetspartner

Annons

Nyheter från distriktet

 • Ridskolekonvent
  Smålands Ridsportförbund bjuder in till ett ridskolekonvent med fokus på utbildning, hästvälfärd och kommunikation.
 • Årets US och UL
  Nominera Årets ungdomssektion och ungdomsledare i Småland. Syftet med utmärkelserna är att hylla alla engagerade ungdomar som finns inom ridsporten.
 • Årets distansmästare korade
  16 september avgjordes årets distriktsmästerskap i distansritt i samband med Rökullaritten hos Tjust Distansklubb.
 • RM-silver till Filippa Lagerqvist
  Filippa Lagerqvist tog YR-silver när svenska mästerskapen och riksmästerskapen i Working Equitation avgjordes i Vetlanda 8-10 september.
 • Nominera årets ridskola och ridlärare
  Rider du på världens bästa ridskola? Har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver vi din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridskola 2023.
 • Digital basutbildning
  Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning som ger alla ledare en god grund, möjlighet till utveckling och en trygghet i sitt uppdrag inom ridsporten.
 • Fortbildning
  Smålands Ridsportförbund bjuder in till godkänd repetitionskurs för licensierade B- och C-tränare och diplomerade ridlärare level I-III

Nyheter - SvRF

Nyheter - RF-SISU