Aktuellt

häst

Utbildningar och aktiviteter som är öppna nu för anmälan. Du hittar dem här.

häst

Föreningar och ridskolor från hela landet kan beställa barnmärken från vår webshop.

häst

Här kan du som är deltagare eller tävlingsarrangör hitta all information.

Verksamhetskalender

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för en ridsporten fri från mobbning och övergrepp.

häst

Inom all hästsport ska hästens välbefinnande alltid komma i första hand. Vi arbetar för en schysst sport på hästens villkor.

häst

Att tänka på säkerhet är en viktig aspekt i all ridning och hästhantering. Här finns kunskap som är en viktig pusselbit i arbetet.

Nyheter SvRF

 • Dags för ungdoms-SM i fälttävlan
  1 jun 2023 21:52 Össjö, utanför Ängelholm, bjuder i helgen på såväl internationell fälttävlan som Folksam SM i fälttävlan för young rider och juniorer.
 • Nu kan du tycka till om TR
  1 jun 2023 18:01 Nu startar processen med det nya Tävlingsreglementet, TR, som ska gälla från och med 2025. Första steget är att alla får lämna egna förslag. Förslagsrundan är öppen till den 31 juli 2023.
 • Svenska Ridsportförbundet bidrar till en mer hållbar idrottsrörelse
  1 jun 2023 14:46 Under Riksidrottsmötet i Uppsala röstade idrottsrörelsen ja till Svenska Ridsportförbundets förslag om en enad hållbarhetsstrategi med tillhörande handlingsplan för idrottsrörelsen.
 • Ny FEI-enkät om hästvälfärd
  1 jun 2023 11:04 FEI gör just nu en enkätundersökning om hästvälfärd. Gör enkäten du med och bidra till detta viktiga arbete!
 • Radiosportens "Ridpodden" har premiär
  31 maj 2023 21:56 Under onsdagen släpptes det första avsnittet av Radiosportens satsning "Ridpodden". En podd i tio avsnitt med Christian Olsson och Maria Gretzer som programledare.
 • Ändrade öppettider för kansliets växel
  31 maj 2023 15:00 I samband med Nationaldagen är kansliets växel stängd måndag den 5 juni och tisdag den 6 juni.

Nyheter från föreningar

RF -SISU Stockholm